Alpe d'HuZes Nieuws

donderdag 27 mei 2010

We zijn er klaar voor.

Onze 10.000,- EUR zijn binnen! Dit nog zonder de toezeggingen per beklimming. Wederom een mooi resultaat. We hopen natuurlijk dat de teller nog even door loopt, zodat we uiteindelijk met z'n allen die 9 miljoen gaan halen.
Na de gebruikelijke pep-talk van Coen van Veenendaal op de deelnemersdag van 2e pinksterdag en het ophalen van de team-kleding, zijn we er klaar voor.  Op naar Frankrijk.

Wel indrukwekkend hoor. De grote congreszaal op Papendal vol met deelnemers, supporters en sponsoren. Er zullen op 3 juni naar verwachting ongeveer 10.000 Nederlanders op de berg aanwezig zijn. Gigantisch! Het aantal deelnemers zal rond de 3.500 liggen. Dat wordt een massale start om 5.00u.

De dag (donderdag 3 juni) zal live te volgen zijn via http://live.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt hier tussentijden zien en live beelden.

We gaan ons best doen.

maandag 17 mei 2010

De laatste loodjes.

HELP ONS NAAR DE 10.000,- EUR!!

Nog 2 weekjes voordat we richting Frankrijk vertrekken.
De laatste loodjes naar het streefbedrag van 10.000,- EUR. Dit is het bedrag waarvoor deelnemende teams garant staan. We zijn er bijna maar nog niet helemaal. Een laatste sprintje dus.

Heb je nog ideeën, wil je doneren of weet je nog mogelijke sponsoren, laat het ons dan weten. 


zaterdag 15 mei 2010

Spinning Clinic in Velp

Op 14 mei heeft een enthousiaste groep sponsoren meegedaan aan de beklimming van de Alpe d'Huez. Dit alles zonder de hele reis naar Frankrijk.

Via een geprojecteerde training kon virtueel de alpe worden beklommen. Dit alles voorafgegaan door een korte video van de Alpe d'HuZes in 2008.

In onderstaande webalbum de stralende gezichten van de deelnemers.

Spinning Jagyba

Wat ons betreft een zeer geslaagde avond. Met dank natuurlijk aan de deelnemers en natuurlijk ook aan Jagyba die de spinningruimte ter beschikking heeft gesteld.

Weer een opsteker om extra ons best te gaan doen op 3 juni.