Alpe d'HuZes Nieuws

vrijdag 26 juni 2009

Sponsorloop Blinkertschool voor Alpe d’HuZes

Op woensdag 24 juni was het dan eindelijk zover. Circa 200 leerlingen van de Blinkertschool stonden startklaar om hun aandeel te leveren voor de strijd tegen kanker.


De sponsorloop was een gezamelijke actie van de leerlingen van groep 7 onderleiding van juf Sophie. Zij hadden op het speelplein een parcours uitgezet in de vorm van twee Zessen, met als doelstelling minimaal 6666 rondjes te rennen.

Aan het eind van de ochtend bleek dit aantal te zijn verpulverd, de teller stond op het geweldige aantal van 8116 rondjes. Het sponsor bedrag dat hiermee met veel inspanning en enthousiasme bijeen is gebracht, bedroeg maar liefst 2631,40 euro.

Leerlingen, Juffen en meesters van de Blinkertschool en alle aanwezigen bedankt voor deze geslaagde ochtend.



Marcel namens Team Edwin

zondag 7 juni 2009

Weer een geweldige belevenis.


Na een paar rustige maar prachtige dagen in Allemont, ging donderdag 4 juni de wekker om 3.15u. Het was eindelijk zover. We mochten onze krachten gaan meten met de Alpe d'Huez.
Nog beter voorbereid dan vorig jaar stonden we met zijn 6'en aan de start. Gezamenlijk zijn we begonnen aan de eerste beklimming. Prachtig om in de ochtenschemer dat lint van fietsers langzaam tegen die berg op te zien gaan. Het hele team heeft de eerste beklimming doorstaan. Daarna werd het ieder voor zich vanwege het verschil in snelheid en hersteltijd. Al met al hebben we als team toch 23x die berg weten te beklimmen. Een geweldig perstatie, zeker gezien het warme weer.

Alpe d'HuZes 2009 was weer een geweldige belevenis met een prachtig doel.

Nogmaals dank aan iedereen die ons heeft gesteund.